Kaartverkoop Bluezy Bluesfestival 2018 van start

Per 1 december gaat de kaartverkoop van het Ridderkerkse Bluezy Bluesfestival 2018 van start. Met de vijftiende editie gaat het weer een zeer bijzondere aflevering worden, die zal plaatsvinden op zaterdag 14 april 2018 in recreatiecentrum De Fakkel.

De Stichting Blues & Rootsmuziek Ridderkerk, heeft weer een internationaal breed gevarieerd programmering neer kunnen zetten, maar waarin ook ruimte is voor toppers van van eigen bodem.
Rootbag en GG and the Cruisers zijn de nationale acts. Uit België komt de formatie Boogie Beasts. Frankrijk is de thuisbasis voor Nico Duportal And The Rhythm Dudes. Amerika is hofleverancier met de formaties Big Daddy Wilson, Jane Lee Hooker en de Joey Gilmore Band, die op het podium zal optreden met Fat Harry & The Fuzzy Licks uit Nederland.

Kaarten voor het festival zijn vanaf 1 december via de webshop op de website te koop en kosten in de voorverkoop € 25,- en op de dag zelf aan de zaal € 30,-. Kaarten zullen ook op een later moment verkrijgbaar zijn bij de verschillende voorverkoopadressen. Je kunt ze hier alvast bestellen.

Bestel je 2 of meer tickets?
Wellicht wil je dan 'Vriend van de Bluezy Blues Festival' worden? Al voor 150,- steun je dit geweldige Ridderkerks evenement, daarvoor krijg je 2 tickets, 6 consumptiebonnen en toegang tot de VIP-bar.