Hans Wijnand wint Kamer bij Van der Valk Ridderkerk

Uit alle 'earlie birds'-bestellingen van kaarten voor de 12e editie van het Bluezy Bluesfestival werd afgelopen vrijdagmiddag Hans Wijnand

als winnaar gekozen. Op het kantoor van Sanders Drukkerij in Ridderkerk werd door Jennifer Sanders het winnende lot getrokken uit alle bestellingen van festivalkaartjes via internet. Voorzitter Nico Bravenboer mocht hierbij persoonlijk assisteren. De Brabantse winnaar mag de nacht na het festival gratis overnachten bij Hotel van der Valk Ridderkerk.

"Het is altijd leuk om de bezoekers alvast een beetje warm te maken voor ons festival. Dit jaar hadden we bedacht om de mensen die al vroegtijdig hun kaartje bestellen via onze nieuwe internet-webshop te belonen met een kans op een leuke prijs en nu is Hans Wijnand er dus als winnaar uit gekomen. Hartstikke leuk voor hem. Ik hoop dat in de komende weken tot aan het festival nog meer bezoekers hun kaarten gaan bestellen of afhalen op de voorverkoopadressen die we hebben, want we hebben weer een prachtige line-up aan bands die komen. Dat mogen de mensen echt niet missen", aldus Nico Bravenboer.