Wij danken u allen!

Geachte Sponsor, Partner, De laatste muzieknoten zijn, na enkele weken, nu echt vertrokken uit de Fakkel hier in Ridderkerk, en kunnen we gelukkig weer met veel plezier terugkijken naar dit jaarlijks terugkerend festival.

Dit jaar hadden we extra veel sponsoren/partners op het festival, wat we natuurlijk erg waarderen.

De speciaal ingerichte VIP ruimte, gaf veel voldoening bij alle bezoekers. Zonder echt de nadruk op “VIP” te leggen. Blues mensen zijn nu eenmaal eenvoudige mensen met veel passie voor de muziek.

De ontspannen sfeer die er was, zowel in de zaal als daarbuiten, onderstreepte dit alles nog maar eens extra, en waren er geen problemen. De vele complimenten voor de organisatie, en het feit dat we onze sponsoren nu wat extra konden bieden, zijn enorm gewaardeerd maar beseffen we met ons allen dat zonder sponsoring dit evenement niet mogelijk was geweest. Onze hartelijke dank gaat dan ook uit naar u en alle andere die dit mogelijk maakten . Geweldig dat de industrie, dienstverlening en detailhandel van Ridderkerk en omgeving, dit festival zo goed hebben ondersteund. Men zou kunnen denken dat we nu even stil kunnen zitten…….. en kunnen nagenieten van de geluiden van 5 April. (doen we natuurlijk ook)

Maar de voorbereiding voor volgend jaar, zijn alweer in volle gang. Voorlopig staat de volgende editie gepland op zaterdag 18 April en ben ik/wij al weer druk met het regelen van diverse top acts uit verschillende landen. Het belooft weer een mooie “line up” te worden naar mijn gevoel. Als laatste sta ik nog even stil bij het feit dat we dit jaar ook weer met een geweldig aantal vrijwilligers hebben mogen samenwerken. Naast sponsoring en subsidie zijn zij ook een bindende factor voor dit festival. Kortom, het sterkt mij met deze wetenschap dat we met veel plezier weer aan een vervolg in 2015 kunnen gaan werken. Te zijner tijd zal ik, of een van onze medewerkers, u weer contacten (overigens geheel vrijblijvend) of u bereid bent om ook de volgende editie weer te ondersteunen. De toezegging al voor die ondersteuning door vele onder u, en die van de vrijwilligers, zijn een goede basis voor een volgend BLUEZY Festival. Nogmaals onze dank en vriendelijke groeten,

Namens het voltallige bestuur,
Nico Bravenboer.

Foto: www.popfotograaf.nl / Ron van Varik