Rinske Hofstee wint gratis overnachting Van der Valk

Afgelopen vrijdagmiddag werd op het notariskantoor Van Dongen de loting verricht door notaris Tony Stivaktas en Nico Bravenboer, organisator van het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk.

Van alle snelle bestellers via internet werden de vermeldingen in een tas van Radio Ridderkerk gehusseld en geschud, waarna Rinske Hofstee als winnend lot naar voren was gekomen.

Zij wint met haar snelle bestelling van 2 kaartjes voor het festitval een gratis overnachting in Hotel Ridderkerk Van der Valk na het festival.

"Het is natuurlijk altijd leuk om prijzen uit te delen. Daar zijn we vorig jaar via onze facebook pagina van het festival al mee begonnen en dat slaat best leuk aan. Daarnaast is het altijd leuk als we een sponsor, zoals het notariskantoor Van Dongen, bij onze activiteiten kunnen betrekken, want zonder sponsors is het organiseren van een dergelijk festival als het onze echt niet meer mogelijk. Zeker met die geweldige line-up die we dit jaar weer hebben staan".

Het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk wordt gehouden op zaterdag 5 april 2014 in De Fakkel. Met maar liefst drie Amerikaanse acts, een Ierse zangeres met haar band, twee Belgische bands en een Nederlandse afsluiter van allure wordt het weer een topevenement. Inmiddels is de kaartverkoop volop gestart. De kaartjes kosten in de voorverkoop € 25,- en op de dag zelf aan de zaal kost een kaartje € 27,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Radio Ridderkerk aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1, Sportcafé de Fakkel aan de Sportlaan 8-10 in Ridderkerk en Tabakshop Sandy Primera in het Ridderkerkse centrum. Daarnaast kunnen kaarten hier worden besteld.