My Brainbox feat. Jan Akkerman/Bert Heerink (NL)

My Brainbox feat. (Jan Akkerman & Bert Heerink) special guest Ruben Hoeke

Vanaf december 2016 t/m januari 2017 waren alle 12 optredens uitverkocht. Zorg dus dat je op tijd je ticket binnen heb!!!

Jan Akkerman speelt al meer dan een halve eeuw gitaar. In december 2016 is de gitarist  70 jaar geworden, maar dit is zeker geen reden voor Akkerman om met pensioen te gaan. Nog steeds reist hij met z'n band de hele wereld over. Jan Akkerman heeft zich voorgenomen om een aantal speciale projecten te realiseren. Deze belofte maakt hij nu zeker waar.
Na 40 jaar komt Jan Akkerman terug met het repertoire van deze legendarische band. !
Met ‘My Brainbox’ herleven goede oude tijden. Akkerman, die in 1968 Brainbox oprichtte, zal tijdens deze avond bekend en onbekender werk van deze legendarische band ten gehore brengen. Niemand minder dan Bert Heerink zal de zangpartijen op zich nemen.Kortom, een uniek optreden dat je niet mag missen

Jan Akkerman is al bijna 50 jaar een van de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem en is één van de beste en meest invloedrijke gitaristen ter wereld. Een positie die beslist niet alleen te danken is aan de uitverkiezing tot werelds beste gitarist in het Engelse blad Melody Maker, maar ook en vooral door zijn altijd gewaagde en inventieve spel en zijn drang zichzelf te blijven ontwikkelen.

Naast een prominente rol in bands als Johnny and his Cellar Rockers, The Hunters, Focus en Brainbox werkte hij ook samen met uiteenlopende artiesten als BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Ice-T, Eric Vloeimans en Kyteman.Bert Heerink werd voornamelijk bekend als zanger van de Nederlandse hardrockband Vandenberg, die eveneens internationaal succes had. Met Vandenberg had Heerink in de jaren 80 twee wereldhits: Burning Heart en Different Worlds.

Bekijk YouTube