Albert Heijn actie met sponsormunten van start

Nadat de Kick Off actie van de twee Albert Heijns in Ridderkerk (Ridderhof) en Slikkerveer (Dillenburgplein)

werd gehouden hebben zich maar liefst 31 clubs en verenigingen aangemeld voor de voor de AH Sponsor Actie. Op zaterdag 7 november was de start van de actie, waarbij het winkelend publiek tot 12 december van de supermarkten per € 15,- besteding aan boodschappen een sponsormunt krijgen. Met deze sponsorsmunten kan gespaard worden voor de favoriete vereniging of club. Ook sv Slikkerveer doet hieraan mee, dus heeft u sponsormunten doneer deze dan via Facebook op de website: ah-dillenburgpein.nl/doneer en steun het Ridderkerkse Bluezy Bluesfestival. Zelf maakt u als supporter met dezelfde munt ook nog eens dagelijks kans op een prijs ter waarde van € 20,- aan boodschappen.

Tijdens de start van de actie waren veel verenigingen vertegenwoordigd bij de Albert Heijn op het Dillenburgplein. Eigenaren Remco en Sylvia Heeren gingen op de foto met ons bestuurslid Arjan ´t Jong, maar ook van de andere clubs en verenigingen was een rijke afvaardiging aanwezig. In totaal kunnen de clubs en verenigingen in de komende periode samen voor zo´n € 10.000,- met deze actie.

Voor niet-Facebookers kunnen de sponsormunten in de kantine van Radio Ridderkerk gedoneerd worden in de hiervoor bestemde doos. Schrijf er wel op dat ze voor het Bluesfestival bestemd zijn, zodat we deze munten toch kunnen verzilveren.
Doe mee ... steun Bluezy Bluesfestival!!