Artiesten 2022

The “Original” Strikes zijn terug van weggeweest en hoe!!!!

The Original Strikes (NL)

The “Original” Strikes zijn terug van weggeweest en hoe!!!!

The Original Strikes (NL)
Watch the video

De band speelt rauwe blues! Hun blueshelden en inspiratiebronnen worden niet slechts slapjes ge miteerd maar op eigen manier vertolkt.

Zanger Pieter van der Pluym alias Big Pete doet zijn naam zeker eer aan! Verberg je maar wanneer hij zijn mondharmonica aan de lippen hangt. Je wordt gegarandeerd uit je schoenen geblazen! Hij heeft met de door hem weder opgerichte legendarische Red Devils door europa getoerd samen met ZZ-Top. Hij is een gerespecteerd artiest in de nationale en internationale top blues scene en is te horen op vele, vele opnames van bekende en beroemde bluesgrootheden.

Gitarist Sjors Nederlof heeft na avonturen met o.a. King Mo gekozen voor een rustig bestaan en trad op wanneer hij daar zin in had. Hij begeleide diverse artiesten waar onder Hook Herrera. Maar nu heeft hij besloten de “rust” vaarwel te zeggen en zich weer te storten in het geweld van the Strikes.

Bassist Roelof Klijn heeft een lange, lange lijst aan artiesten die hij heeft begeleid tijdens optredens in binnen en buitenland. Hij tourde recent nog met Malford Milligan door Amerika. Binnenkort gaat hij tijdelijk het theater in met de show van Johan Derksen.
En dan is er nog de onuitputtelijke drummer/swinger Jody van Ooijen. Een graag geziene en gevraagde muzikant in vele bands. Je zou kunnen zeggen “met wie heeft hij niet gespeeld. Niet zo gek trouwens! Wie “shuffelt” er nu beter dan Jody!!!
We hebben het hier het hier over een band waarvan de leden klaar zijn om de planken uit het podium te spelen. Gewoon vol passie en energie!! Puur zoals puur dient te ziin! Gewoon RAWK & ROLL