Recreatiecentrum, sporthal en zwembad de Fakkel: Sportlaan 8-10, 2982 SN in Ridderkerk.

Route en parkeren Bluesfestival Ridderkerk

De Fakkel is zowel met de auto als met het Openbaar Vervoer prima bereikbaar. Er is een ruime parkeergelegenheid op het parkeerterrein. Wij willen u wel ten strengste aanbevelen in de parkeervakken te parkeren. En niet in het gras of langs de stoep, want wanneer u fout staat is de kans heel erg groot dat u een fikse boete krijgt van de politie.

U kunt ook parkeren op het aan de overkant gelegen bedrijventerrein aan de Kastanjelaan of op het parkeerterrein van sportpark het Reijerpark aan de overkant. Doe er uw voordeel mee!! Afgelopen jaargang heeft de politie enkele bekeuringen uitgeschreven en dat is altijd zonde geld.

Net na de tweede rotonde (rechtdoor) op ca. 250 meter voorbij De Fakkel bevinden zich de bushaltes met een prima busverbinding van en naar Rotterdam.

Met de auto

Vanuit het Westen/Noorden:
Vanaf A15/A16 richting Rotterdam volg de borden Ridderkerk en neem de afslag Ridderkerk.

Vanuit het Oosten/Zuiden:
Vanaf A15/A16 richting Rotterdam/Europoort aanhouden (A15: niet volgen afslag Ridderkerk-Zuid), maar pas afslaan na de borden Ridderkerk-Bergen op Zoom bij de eerste afslag Ridderkerk.

Aan het einde van de A38-rijksweg bij het verkeerslicht rechtsaf, volg de borden Ridderkerk-Centrum. U rijdt nu op de Rotterdamse weg. Sla na ca. 800 meter bij het eerstvolgende verkeerslicht wederom rechtstaf, waarna u op de Populierenlaan rijdt en De Fakkel na ca. 200 meter aan uw linker hand passeert. Op de eerste rotonde kunt u de eerste afslag nemen en parkeren op het parkeerterrein Reijerpark of de derde afslag nemen en parkeren op parkeerterrein Sportlaan.

Parkeren is gratis, maar dient wel in de vakken te gebeuren. De politie controleert zeer regelmatig!!

Openbaar Vervoer

Reist u met het openbaar vervoer, is De Fakkel ook prima te bereiken.

Vanuit richting Dordrecht en Rotterdam kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van diverse buslijnen (o.a. 140, 143, 144 en 145).
Ook met de streekbussen 87, 89, 90 en 91 kan men gemakkelijk uitstappen bij halte 'Sportlaan'.

Voor een compleet reisadvies kunt u terecht bij 9292 OV-reisinformatie, telefoon: 0900-9292 (€ 0,70 p.m.).

Rolstoelvriendelijk

Sporthal de Fakkel is rolstoelvriendelijk, de zaal is gelijkvloers en dus zeer goed toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel.

Tevens is er een riant invalidentoilet aanwezig. Voor de ingang van de sporthal zijn speciaal een aantal parkeerplaatsen voor gehandicapten aanwezig.

Wanneer u hier gebruik van wenst te maken dient u dit op voorhand even door te geven aan ons in verband met de beperkte beschikbaarheid. In overleg met de politie zijn wij dan in staat om mogelijk een goed alternatief aan te bieden, mocht de beperkte beschikbare plaatsen reeds vol zijn, maar dan dient u dit aan ons minimaal 3 dagen van te voren door te geven via ons emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overnachten

Hotel Ridderkerk van der Valk is het enige hotel in Ridderkerk en bevindt zich op korte afstand (ca. 2,5 km) van de festivallocatie. Ook voor 2019 is er weer een speciale actie van € 75,- per kamer per nacht, inclusief ontbijt voor 2 personen. Wilt u een kamer reserveren, wees er snel bij, want uiteraard geldt vol is vol.

Hotel Ridderkerk
Krommeweg 1
2988 CB Ridderkerk
Tel.: 0180 - 64 69 00
Fax: 0180 - 64 69 01
www.hotelridderkerk.nl